Humanitarna pomoć porodicama u Krupnju

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna pomoć porodicama u Krupnju

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe", u saradnji sa kompanijama Elsis i Avista iz Beograda, isporučila je vrednu humanitarnu pomoć od 24 komada bele tehnike porodicama u Krupnju, vrednu 660.000 dinara, saopštila je danas ta organizacija.
Humanitarna pomoć - 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva, isporučena je za ukupno 17 porodica u Krupnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Organizacija "Srbi za Srbe" pokrenula je sredinom maja veliku akciju pomoći ugroženim domaćinstvima pod nazivom "Borba protiv poplava" u Srbiji i Republici Srpskoj, čija su imanja pogođena polavom.



U sklopu akcije, do sada je pomoć organizacije isporučena za 260 porodica u Paraćinu, Trsteniku, Valjevu, Kraljevu, Obrenovcu, Svilajncu, Velikim Crljenima i Krupnju i to u vrednosti od 11 miliona dinara.

U naredne tri nedelje pomoć će dobiti i postradale porodice u Republici Srpskoj.

Prva faza akcije "Borba protiv poplava" ima za cilj da obezbedi 1.000 aparata bele tehnike za oko 500 porodica iz Srbije i Republike Srpske, piše u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigla humanitarna pomoć u Krupanj

Izvor: B92, 09.Okt.2014

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" isporučila je vrednu humanitarnu pomoć od 24 komada bele tehnike porodicama u Krupnju, vrednu 660.000 dinara...Humanitarna pomoć - 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva, isporučena je za ukupno 17...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.