Hteli selfi na zaleđenom jezeru, propali kroz led / VIDEO

Izvor: Prva.rs, 22.Feb.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteli selfi na zaleđenom jezeru, propali kroz led / VIDEO

Snimak na kojem se oni vide u zalađenoj reci objavljen je na internetu.
CNN piše da je turistkinja Lurdes Kuevas sa porodicom uživala u Central Parku kada je videla nekoliko tinejdžera koji su se igrali i klizali po zamrznutom jezeru.
Odlučili su da naprave zajednički selfi.
U tom je trenutku led popustio, a šestoro tinejdžera našlo se u ledenoj vodi. Kuevas je događaj pukim slučajem uhvatila kamerom.
"Moja ćerka i muž su odmah našli merdevine i počeli su da >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ih izvlače iz ledne vode ", ispričala je ona za CNN.
Policija je potvrdila da su tinejdžeri pokušali da naprave selfi u trenutku kad su propali kroz led.
Uz porodicu Kuevas tinejdžerima su u pomoć priskočila i dva manekena – Benet Džonas i Itan Turnbul koji su se nesporedno pre nesreće klizali u blizini.
"U samo nekoliko sekundi situacija se od igre, plesanja po ledu i snimanja selfija pretvorila u dramu. Propali su u vodu koja je bila prilično hladna", rekao je Turnbul.
"Fokusirali smo se na to da ih što pre izvučemo iz ledene vode. Bilo je prilično zastrašujuće", dodao je Džonas.
Do trenutka kad su se na licu mesta pojavili njujorški vatrogasci, većina tinejdžera bila je izvučena iz vode.
Sedam osoba je zbog završilo u bolnici u teškom stanju, ali očekuje se da će svi preživeti.
Prema dostupnim informacijama, u bolnici je završila i jedna od osoba koja je pružila pomoć tinejdžerima koji su upali u jezerce.

Izvor: index.hr / b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Za fotku do smrti: Tinejdžeri pokušali da naprave selfi na zaleđenom jezeru, ali led je počeo da puca! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2017

Nekoliko tinejdžera koji su klizali po zamrznutom jezeru u Central parku, u Njujorku umalo su izgubili živote jer je u trenutku kada su želeli da snime selfi pukao led, javlja CNN...Tinejdžerima su u pomoć pritekli porodica Kuevas i dva manekena, koji su klizali u blizini...Do trenutka kad su se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.