Hrvatski tinejdžer, ubica roditelja, trošio je 135 evra dnevno na drogu: Policija istražuje preteće poruke i kontakte (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski tinejdžer, ubica roditelja, trošio je 135 evra dnevno na drogu: Policija istražuje preteće poruke i kontakte (FOTO)

Policija u Šibeniku počela je novu istragu kako bi utvrdila koja su lica prodavala drogu devetnaestogodišnjem Tinu Šunjergi, osumnjičenom za ubistvo svojih roditelja u Velikoj Čistoj kod Vodica.

Prema nekim saznanjima, mladić je na drogu dnevno trošio i do 135 evra (1.000 kuna). Viđan je i na zadarskom području gde ga je narkoticima snabdevao jedan poznati dilerski par.

- Šunjergin ujak, inače policajac, obavestio je njegove roditelje da se njihov sin kreće u sumnjivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << društvu i da ima probleme sa drogom - prenose hrvatski mediji.

Policija će analizirati sve njegove kontakte mobilnim telefonom i na društvenim mrežama, te pretnje upućene ujaku i sestričini nakon što su njegovim roditeljima preneli svoja saznanja o Tinovu konzumiranju droge.

Dođe li do korisnih saznanja, očekuje se da će policija zatražiti od istražnog sudije da na tu temu razgovaraju sa okrivljenim mladićem.

Šunjega je u subotu iz pištolja prvo ubio svoju majku, a nekoliko časova kasnije i oca, policijskog specijalca.

Uhapšen je u Tribunju, kod Šibenika. Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne, ali su ga policajci u tome sprečili ispalivši nekoliko hitaca u automobilsku gumu na njegovom vozilu. Šunjerga je na saslušanju pred Državnim tužilaštvom u Šibeniku priznao ubistva.

(Telegraf.rs/ Srna)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.