Hrvatska glumica Dolores Lambaša teško povređena u nesreći, lekari se bore za njen život

Izvor: Blic, 23.Okt.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska glumica Dolores Lambaša teško povređena u nesreći, lekari se bore za njen život

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 6.40 dogodila kod Velike Kopanice u Hrvatskoj povrede opasne po život dobila je hrvatska glumica Dolores Lambaša (32), javlja portal "Index".

"Jutros, oko 6,45 sati, na autoputu A3 (severna kolnička traka), kod Velike Kopanice, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene, od kojih jedna teško (opasno po život). Uviđaj je u toku", saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su iz hrvatske policije.

Kako je za zagrebački portal "Index" rekla portparol slavonsko-brodske policije, zasad se zna samo da je došlo do kontakta dvaju vozila i nakon udara su sletela s kolovoza.

Tada je 32-godišnjakinja teško povređena i prevezena na Odeljenje reanimacije slavonsko-brodske bolnice.

Kako javlja "Index", sudarili su se "nisan" i "folksvagen polo", koji su se verovatno i prevrnuli nekoliko puta nakon sletanja s puta.

"Index" nezvanično saznaje da je automobilom upravljao televizijski i filmski glumac Stojan Matavulj (52) koji je u nesreći lakše povređen.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska glumica se bori za život, teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2013

Dolores Lambaša teško je povređena posle nezgode koja se desila na autoputu A3. Glumica je hitno prebačena u bolnicu a doktori se bore za njen život

Nastavak na Telegraf.rs...

Dolores Lambaša imala udes, u životnoj opasnosti

Izvor: Mondo, 23.Okt.2013

Hrvatska glumica doživela tešku saobraćajnu nesreću u ranim jutarnjim časovima. Lekari se bore za njen život.

Nastavak na Mondo...

Preminula Dolores Lambaša

Izvor: Story, 23.Okt.2013

Glumica preminula od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći, prenosi hrvatska štampa. Uskoro opširnije...Dolores Lambaša i Frano Lasić, 2008. godina, Foto: Vladimir Šporčić

Nastavak na Story...

Nekoliko stotina ljudi oprostilo se od Dolores Lambaše: Glumica ispraćena uz Solomonovu “Pesmu nad pesmama”

Izvor: Svet, 23.Okt.2013

25. oktobar 2013. Tragično preminula 32-godišnja Dolores Lambaša, sahranjena je u petak u posle podnevnim satima na šibeničkom gradskom groblju Kvanj. Od glumice se oprostilo nekoliko stotina ljudi, članovi porodice, majka Alma i otac Đino, te brojne kolege i prijatelji. Klapa “Romansa” otpevala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.