Hrvatska: Hapšenje sudija zbog nameštanja utakmica

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Hapšenje sudija zbog nameštanja utakmica

Slavonski Brod -- U Slavonskom brodu privedeno više od 20 fudbalskih sudija i delegata koji se sumnjiče za primanje mita i nameštanje rezultata utakmica u amaterskim ligama.

Kako prenose hrvatski mediji, ta informacija je neslužbena, iako je iz PU brodsko-posavske za medije potvrđeno kako je u utorak bilo određenih postupanja, ali bez ikakvih detalja.

Prema informacijama koje su procurile, akcija je sprovedena po nalogu PN USKOK, a obuhvatila je više od 20 osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mediji prenose, na osnovu nezvaničnih informacija, da je sudija izdao nalog za privođenje 27 ljudi, ali da nisu svi privedeni, navodi "Jutarnji list".

Kako se navodi, nakon saslušanja u policiji, deo privedenih je odvezen u Osijek na dalje ispitivanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeno više od 20 fudbalskih sudija zbog mita

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2017

U Slavonskom brodu privedeno je više od 20 fudbalskih sudija i delegata koji se sumnjiče za primanje mita i namještanje rezultata utakmica u amaterskim ligama na području Brodsko-posavske županije...Kako prenose hrvatski mediji, ta informacija je neslužbena, iako je iz PU brodsko-posavske za medije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hrvatska: Sudije i delegati nameštali utakmice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2017

U Slavonskom brodu danas je privedeno više od 20 fudbalskih sudija i delegata koji se sumnjiče za primanje mita i nameštanje rezultata utakmica u amaterskim ligama na području Brodsko-posavske županije, prenosi "Večernji list"...Kako prenose hrvatski mediji, ta informacija je neslužbena, iako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.