Hranite se kao Nikola Tesla

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hranite se kao Nikola Tesla

Da li možete da pretpostavite šta je posluženo na meniju “Elektricitet - g. Nikola tesla”? U pitanju je prava gozba: sveže školjke sa čipsom od gambora i penom od limuna, bistra supa od patke poslužena sa želeom od odležalog šerija, špargle u holandez sosu sa snegom od parmezana i šerbet. Sve ovo od 1. maja moći ćete da probate u Beogradu.

Ovaj neobični meni nastao je na osnovu jelovnika koji je kreiran specijalno za Teslu prilikom 150. redovnog sastanka Komercijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kluba Čikaga, održanog 13. maja 1899. godine, u hotelu “Auditorijum”. Ovaj meni “oživeće” od 1. maja u hotelu “Square Nine”.

Baš kao što je i sam bio poseban, tako je i njegov jelovnik pomalo neuobičajen, čak i za današnje vreme.

Više pročitajte na sajtu 24sata.rs.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hranite se kao Nikola Tesla

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2014

Da li možete da pretpostavite šta je posluženo na meniju “Elektricitet - g. Nikola tesla”?

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.