„Honda ledžend“ u prodaji

Izvor: Blic, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Honda ledžend“ u prodaji

„Delta automoto" je prikazala prestižni model japanske fabrike još na Salonu automobila u Beogradu, ali je zbog velike potražnje na prioritetnim tržištima tek sada u prilici da krene u prodajnu ofanzivu. Obezbeđena je dovoljna količina vozila od kojeg se očekuje da bude adekvatna alternativa „premijum" limuzinama iz programa „Audija", BMW-a i „Mercedesa".

„Ledžend" je dugačak 4.955 milimetara, ima stalni pogon na sva četiri točka, automatski menjač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << s manuelnom opcijom biranja i snažan V6 motor

(3,5 l, 295 KS) koji mu omogućava dostizanje elektronski limitirane brzine od 250 kilometara na sat i ubrzanje do stotke za samo 7,3 sekunde. Cena na našem tržištu startuje od 55.350 evra, s uračunatim svim dažbinama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.