Holanđanin uneo drogu u Srbiju

Izvor: B92, 13.Avg.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđanin uneo drogu u Srbiju

MUP je saopštilo da je na graničnom prelazu Batrovci zaplenjena veća količina materija za koje se sumnja da su kokain, heroin i marihuana.

Pripadnici Uprave granične policije u saradnji sa carinom pronašli su supstance u automobilu holandskog državljanina na ulazu u Srbiju.

Iza sedišta automobila kojim je upravljao B.N. (1959), u torbi i u tehničkim šupljinama otkriveno je oko 1.400 grama zelene biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana, pola kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praškaste materije za koju se sumnja da je heroin i 262 grama materije za koju postoji sumnja da je kokain, saopštio je MUP.

B.N. je zadržan zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Holandski državljanin uhapšen jer je hteo da unese u Srbiju marihuanu. I heroin. I kokain

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2014

Na graničnom prelazu Batrovci pronađena je veća količina materije za koje se sumnja da su kokain, heroin i marihuana...Sumnjive supstance su nađene u automobile holandskog državljanina na ulazu u Srbiju...Iza sedišta automobila kojim je upravljao B.N. (1959), u torbi i u tehničkim šupljinama...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.