Hoću razvod! Ti si zver, ne mogu te zadovoljiti!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hoću razvod! Ti si zver, ne mogu te zadovoljiti!"

Indijac je tražio i na kraju dobio razvod braka na temelju toga što mu je supruga imala "nezasit apetit za seksom", objavili su indijski mediji.

Njena želja je bila nezasita (Ilustracija)

Muškarac je zahtev za razvod podneo na sudu u Mumbaiju još u januaru.

 

Napisao je da mu se žena ponaša "agresivno i autoritarno" i da ga zlostavlja seksualnim prohtevima otkako su se venčali u aprilu 2012. godine.

 

Navodi da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je terala da uzima tablete za povećanje seksualne moći i da je zbog toga jednom završio u bolnici.

 

- Ona predstavlja opasnost za njegov život i ud. Njenim okrutnim ponašanjem život mu je pretvoren u pakao, napisao je advokat u zahtevu za razvod.

 

Pošto se žena nijednom nije odazvala pozivu na ročište, sud je prihvatio njegove tvrdnje i raskinuo brak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

I TO JE MOGUĆE: Razveo se zbog previše seksa!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Sep.2014

Iako mnogi momci maštaju o tome da uz sebe imaju nimfomanku, ko seks s jednom takvom nije doživeo, ne zna kakve su to muke. Jednom muškarcu iz Indije sud je jedva dozvolio da se razvede od žene koja je bila seksualno nezasita..Neimenovani Indijac dobio je razvod braka na osnovu toga što mu je supruga...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.