Hit provokacija! Popović Kebi: Ovo su kamere Granda, pazi da ih ne razbiješ

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit provokacija! Popović Kebi: Ovo su kamere "Granda", pazi da ih ne razbiješ

U poslednjoj emisiji "Narod pita" Saša Popović se našalio sa Kebom na račun njegovog razbijanja kamera emisije "Paparaco lova", a Saša Matić je otkrio zašto zaboravlja tekstove.

Pokajnik i povratnik u "Grandovo" jato, Dragan Kojić Keba bio je, između ostalih, gost kod Saše Popovića u emisiji "Narod pita".

Dirketor "Granda" saša Popović nije mogao da odoli, a da ne "pecne" Kebu zbog toga što je pre dve godine polomio kamere "Paparaco lova".

- Pazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kebo! Ovo su kamere "Granda", nemoj da ih polomiš - rekao mu je Popović, na šta se Keba samo smeškao.

Pored Kebe, gost je bio i Saša Matić koji je otkrio svoje "muke" po pitanju mlade pevačice Milice Pavlović.

- Kad je Milica počela da se takmiči Zvezdama Granda, Saša je rekao kako je zgodna - rekao je Matić.

- U to sam se uverio kad sam je zagrlio oko struka. Čim sam je zagrlio, sve sam tekstove zaboravio - iskren je bio pevač.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hit provokacija! Popović Kebi: Ovo su kamere "Granda", pazi da ih ne razbiješ

Izvor: Dzungla.org, 25.Feb.2014

U poslednjoj emisiji „Narod pita“ Saša Popović se našalio sa Kebom na račun njegovog razbijanja kamera emisije „Paparaco lova“, a Saša Matić je otkrio zašto zaboravlja tekstove.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.