Haus spektakl na Dens Areni: Dolaze Stiv Anđelo, Tom Star i Mark Najt

Izvor: Blic, 29.Maj.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haus spektakl na Dens Areni: Dolaze Stiv Anđelo, Tom Star i Mark Najt

Spisku izvođača na Dens Areni Egzita bogatiji je za tri imena. U Novi Sad dolaze Stiv Anđelo, Mark Najt i Tom Star.

Jedno od najvećih imena haus mzike Anđelo je stekao popularnost kao član organizacije "Swedish House Mafia", koju su zajedno s njim činili Aksvel i Sebastian Ingroso.

On trenutno radi na novim izdanjima za svoju izdavačku kuću "Size Records", a publici Dens Arene predstaviće svoj karakteristični haus zvuk koji ga je doveo na vrh. Pored saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Aksvelom i Ingrosom poznat je i po hitovima sa Erikom Pricom a remikosovao je za Džastina Timberlejka, Mobija, Dip Diš...

Producirao je mega hitove "Save the World", "Antidote", "Greyhound" i "One", koji su vladali svetskim top listama, dok su njegovu solo karijeru obeležili „Summer Noize“, „Yeah“ i „Raining Again“.

Harizmatični Mark Najt stoji iza kuće "Toolroom Records". David Guetta, Faithless, Florence + The Machine, Umek i Underworld su samo neka od imena koja potpisuju izdanja za njih. Mark iza sebe ima nominaciju za Gremi nagradu, ali i tri najprodavanije numere na Beatportu i hitove „Downpipe“, „Good Times“, „Devil Walking“.

DJ i producent Tom Star iza sebe već ima nastupe po najboljim svetskim diskotekama, od Tokija, preko Ibice, do Njujorka i Sao Paola, a svoj precizni stil i zavodljivi house zvuk demonstriraće i na Dens Areni.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

House spektakl na "Dance Areni"

Izvor: Press, 29.Maj.2013

Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar spremaju jedinstven house spektakl i prete da upišu svoja imena među istorijske nastupe Dance Arene! . Svojom eksplozivnom energijom i neumornim ritmovima, tvorci najvećih plesnih himni u poslednjih nekoliko godina obećavaju nezaboravno veče na jednoj od najtraženijih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.