Hapšenja zbog korupcije

Izvor: RTS, 25.Jul.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog korupcije

Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije procesuirali su krivičnu prijavu protiv četiri osobe, od kojih su dve po nalogu višeg javnog tužioca u Kraljevu uhapsili i zadržali do 48 sati.

Uhapšene su i zadržane do S. J. (1965) i M. J. (1975) iz Novog Pazara, državne službenice Osnovnog suda u Novom Pazaru, zbog osnova sumnje da su izvršile krivično delo primanje mita, navodi se u saopštenju policije.

Krivična prijava je podneta i protiv B. S. (1971) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Novog Pazara i H. R. K. (1971), državljanina Bosne i Hercegovine, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.

Sumnja se da su u okviru svog službenog ovlašćenja osumnjičene od B. S. i H. R. K. primile poklone u novcu i to u iznosima od 2.400 evra i 300 evra.

Osumnjičene će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti dovedene višem javnom tužiocu u Kraljevu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.