Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamas pogubio trojica Palestinaca

GAZA - Oružani ogranak Hamas pogubio je trojicu Palestinaca zbog saradnje sa Izraelom tokom sukoba u Gazi, objavljeno je danas na sajtu Madžd, bliskom palestinskom islamskom pokretu.

U saopštenju objavljenom na ovom sajtu navedeno je da su uhapsili sedam lica, jer su tokom sukoba pomagali neprijatelju da locira ciljeve, a da su trojica pogubljena zbog saradnje sa neprijateljem.

Hamas je u maju saopštio da je pogubio dva lica zbog saradnje sa neprijateljem, od kojih je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ubijen iz vatrenog oružja, a jedan obješen, podsjeća AFP.

Izrael je 8. jula pokrenuo ofanzivu protiv militanata iz Hamasa u Pojasu Gaze da bi zaustavio raketiranje.

U sukobima u Pojasu Gaze poginulo je više od 2.070 Palestinaca, većinom civila. /kraj/bn

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Hamas pogubio trojicu Palestinaca zbog saradnje s Izraelom

Izvor: Blic, 22.Avg.2014, 00:50

Oružani ogranak Hamas pogubio je trojicu Palestinaca zbog saradnje sa Izraelom tokom sukoba u Gazi, objavljeno je danas na sajtu Madžd, bliskom palestinskom islamskom pokretu...U saopštenju objavljenom na ovom sajtu navedeno je da su uhapsili sedam ljudi, jer su tokom sukoba pomagali neprijatelju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.