HOROR: Brat Dženifer Hadson izbo ženinog ljubavnika!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Brat Dženifer Hadson izbo ženinog ljubavnika!

Stefan Simpson završio je u pritvoru pošto je nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem

Stefan Simpson (32) pobesneo je kada je u stanu kod supruge našao na njenog ljubavnika. Polubrat Dženifer Hadson (32) završio je u pritvoru pošto je  nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem.

U utorak je završio u pritvoru u Mičigenu, a očekuje se da će biti optužen za provalu i pokušaj ubistva. Policija nije sigurna je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << li meta napada bila njegova žena ili njezin ljubavnik.

Polubrat pevačice već ima povest porodičnog nasilja. Bio je na uslovnoj pošto je zbog napada na svoju suprugu.

"Žena se zaključala u kupatilo dok on nije otišao ", rekla je policija. Komšija koji je čuo buku ljubavnika je poronašao u lokvi krvi  i pozvao je pomoć.

"Mislio sam da će umreti svakog trenutka jer je krvi bilo svuda. Izgledalo je strašno", rekao je komšija dodao da je Simpson i ranije dolazio otuđenoj supruzi te vrištao i lupao po vratima. Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtva će se oporaviti. Simpson, koji se proslavio kao natjecatelj showa 'Američki idol', i Hudson imaju istog oca, a 2008. godine prošli su kroz strašnu tragediju. Majku pjevačice, njezinog brata i nećaka ubio je William Belfour, otuđeni suprug njezine starije sestre Julije. Belfour je ovaj zločin počinio zbog Julijine veze s drugim muškarcem. Ustrijelio ih je u obiteljskoj kući u Chicagu. Služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Brat Dženifer Hadson izbo ljubavnika svoje supruge

Izvor: Story, 20.Avg.2014

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković družiće se sa posetiocima u subotu 23. avgusta od 12 do 14 časova...Ljubitelji trkačkih automobila moći će da uživaju u razgledanju njegovog vozila i veoma vredne kacige, a svi zainteresovani biće u prilici da testiraju i vozačko umeće na nekoj...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.