HEROJ MESECA: Kupio sve ruže od starice i podelio ih stranicma u vozu (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 21.Apr.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ MESECA: Kupio sve ruže od starice i podelio ih stranicma u vozu (VIDEO)

Zaista divan gest napravio je jedan nepoznati mladić u vozu. Gest koji je oduševio sve putnike, ali i sve koji su videli snimak.

"JEDNA je umorna prodavačica ruža ušla u vlak i pokušala zaraditi još koji dolar, a tada joj je prišao muškarac i pitao ju koliko ruža ima. Odgovorila mu je da ih ima 140 te da svaka košta jedan dolar.

On joj je potom dao 140 dolara i zamolio ju da ruže podijeli ljudima u vlaku. Bilo je nevjerojatno", napisala je kraj videa Maria >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Lopez, jedna od onih koji su se zatekli u vlaku u trenutku kada se odigrala ova filmska scena. Video je objavljen na YouTubeu još prije dvije godine, ali se nedavno počeo širiti društvenim mrežama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.