H1N1: Epidemija u Kraljevu i Čačku

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2009, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H1N1: Epidemija u Kraljevu i Čačku

Ministarstvo zdravlja danas je u Kraljevu i Čačku proglasilo epidemiju novog gripa. Klinički centar u Kragujevcu preventivno je zabranio posete bolničkim pacijentima zbog učestalih  respiratornih infekcija. Prema nalogu direktora, svi zaposleni nose zaštitne maske.
Pogledaj vesti o: H1N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dva talasa gripa do Nove godine

Izvor: B92, 29.Okt.2009, 23:35

Beograd -- Do Nove godine Srbiju očekuju bar još dva udara gripa, pre velikog pandemijskog talasa koji se očekuje u februaru, izjavio je Branislav Tiodorović... "Ovo je manji talas koji smo očekivali i biće ih još do Nove godine, bar u dva navrata. To je najava velikog pandemijskog talasa koji...

Nastavak na B92...

Vakcina početkom iduće godine

Izvor: Kurir, 30.Okt.2009

BEOGRAD - Član Radne grupe za borbu protiv novog gripa tipa A (H1N1) epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da je procedura nabavke vakcine "veoma komplikovana" i objašnjava da je problem u tome što Srbija nije članica Evropske unije.

Nastavak na Kurir...

Epidemija novog gripa u Kraljevu i Čačku

Izvor: RTS, 30.Okt.2009

Prijavljene epidemije gripa izazvanog virusom A H1N1 u Kraljevu i Čačku. U Srbiji od novog gripa obolelo oko 150 osoba, među kojima su najbrojnija deca. Neće biti preventivnog zatvaranja škola, kaže ministar zdravlja Tomica Milosavljević. Predsednik Tadić naglasio da Vlada mora preduzeti sve...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.