Gradska čistoća odlaže odnošenje otpada zbog izbora

Izvor: N1 televizija, 30.Mar.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska čistoća odlaže odnošenje otpada zbog izbora

Javno-komunalno preduzeće Gradsko čistoća u Beogradu saopštilo je da će odložiti akciju odnošenja kabastog otpada zbog održavanja izbora 2. aprila.

"Kako bi naši sugrađani mogli na miru, bez razmišljanja o čišćenju, da izađu na izbore i izvrše svoje građansko pravo, odlažemo našu besplatnu akciju za sledeći vikend kada ćemo punim kapacitetima zajedno čistiti naš grad", navodi se u saopštenju "Gradske čistiće".

JKP Gradska čistoća svakog prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vikenda u mesecu obavlja besplatno sakupljanje i odvoženje kabastog, kada sakupljaju šporete, frižidere, mašine, nameštaj i slično koje građani ostavljaju pored kontejnera.

Akcija će biti sprovedena narednog vikenda, odnosno 8. i 9. aprila.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Odlaže se odnošenje kabastog smeća zbog izbora

Izvor: Beta, 30.Mar.2017

Javno-komunalno preduzeće "Gradsko čistoća" u Beogradu saopštilo je danas da će odložiti tradicionalnu akciju besplatnog odnošenja kabastog otpada kako bi gradjani, bez razmišljanja o čišćenju, mogli predstojećeg vikenda da se posvete predsedničkim izborima. "Kako bi naši sugradjani mogli...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.