Gradiška: Ubistvo ispred kafića, policija na nogama

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradiška: Ubistvo ispred kafića, policija na nogama

GRADIŠKA, BANJALUKA - Tridesetosmogodišnji Milan Vujičić iz Gradiške ubijen je rano jutros hicima iz vatrenog oružja ispred gradiškog kafića "Kasper", potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Portparol tužilaštva Maja Đaković Vidović rekla je da se ubistvo dogodilo u 4.15 časova u Ulici 16 srpskih junaka.

Uviđaj je izvršila dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Biljana Janković zajedno sa policijom iz Gradiške.

Naložena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je obdukcija tijela ubijenog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Kako nam je Nezavisnim potvrđeno Vujičič je pogođen jednim metkom u grudni koš, a ispaljena su četiri metka.

Prema dosadašnjem toku istrage procijenjuje se radi se o klasičnoj sačekuši.

Na licu mjesta nalazi se veliki broj pripadnika policije koji vrše potrebne mjere i radnje sa ciljem da se ustanove svi detalji ovog krivičnog djela. Milan Vujičić zvani Vujke je od ranije poznat policiji kao "žestok" momak.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo ispred kafića u Gradišci

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Okt.2015

Milan Vujičić zvani Vujke (38) iz Gradiške ubijen je u klasičnoj sačekuši ispred kafane "Kasper" u naselju Senjak. Motiv ubistva nije poznat, kao ni okolnosti koje su mu prethodile. Ubrzo nakon ubistva policija je blokirala to naselje, i sve izlaze iz grada u potrazi za ubicom, međutim, on još...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Sačekuša za zelenaša

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2015

MILAN Vujičić Vujke (39) iz Gradiške ubijen je ispred kafe bara “Kasper” u tom gradu, u klasičnoj sačekuši. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Vujičić je izašao iz kafane oko 4 časa, pozdravio se sa jednim poznanikom ispred kafane i uputio se prema automobilu. Nedugo zatim, začula...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.