Gori deponija u Kačarevu, moguće eksplozije FOTO

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori deponija u Kačarevu, moguće eksplozije FOTO

Kačanik -- Posle deponije u Vinči, požar je buknuo i na deponiji u Kačarevu, mestu nadomak Pančeva. Iz JKP "Kačarevo" upozoravaju da su moguće eksplozije

Kako prenosi "Blic", JKP "Kačarevo" je na njihovoj Fejsbuk stranici saopštilo da postoji realna opasnost od eksplozije boca, pa čak i municije.

Kako je objavilo JKP "Kačarevo" deponija gori u dužini od čak 400 metara, u gašenju učestvuju vatrogasci iz Pančeva kao i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kačarevo, a koristi se i mehanizacija JKP "Kačarevo".

Nadležni smatraju da će za sanaciju požara biti potrebno najmanje tri dana, ali upozoravaju na ozbiljnost situacije.

"Drugi dan ekološke katastrofe. JKP 'Kačarevo' nastavlja sa gašenjem požara na deponiji. Za sada vetar nosi dim dalje od Kačareva ka Padini. Molimo sve sugrađane koji moraju da izbace smeće na deponiju da to učine na mestima gde je požar lokalizovan. Postoji realna opasnost od eksplozija boca, pa čak i municije - stoji u obaveštenju JKP "Kačarevo".

Trenutno ne postoji opasnost da bi vatra mogla da zahvati najbliže kuće jer vetar duva u suprotnom pravcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.