Goran Višnjić u seriji “Pan Am” glumi jugoslovenskog imigranta

Izvor: Blic, 21.Avg.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Višnjić u seriji “Pan Am” glumi jugoslovenskog imigranta

Hrvatski glumac Goran Višnjić je zasigurno miljenik Holivuda, jer je uspeo da dobije čak dve uloge u seriji i fimu.

Prva je uloga u novoj seriji ABC produkcije "Pan Am”, rimejku serije iz šezdesetih godina koja se bavi pilotima i stjuardesama prestižne kompanije "Pan American World Airways”.

Višnjić će se pojaviti u četiri epizode pored Kristine Riči, Majka Vogela i drugih poznatih TV glumaca. U seriji će glumiti jugoslovenskog imigranta koji pati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za domovinom, ali ne može da odoli slobodama Zapada.

Osim uloge u seriji Višnjić će se pojaviti i na velikom ekranu u Finčerovom rimejku filma "Devojka sa zmajevom tetovažom’, delu Milenijum trilogije.

Povezane vesti: Ben Stiler režira rimejk filma iz 1947. godine Goran Višnjić dobio sina preko surogat majke Bubnjar grupe "U2" u rimejku francuskog filma Seksi lutka s likom Čarlija Šina rasprodata za jedan dan Čarli Šin se možda vraća u seriju "Dva i po muškarca"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Višnjić - jugoslovenski imigrant

Izvor: Mondo, 21.Avg.2011

Hrvatski glumac Goran Višnjić penje se "holivudskom lestvicom slave" - uspeo je da dobije čak dve velike uloge, u seriji i u filmu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.