Goli muškarac pretio policiji samurajskim mačem

Izvor: Blic, 07.Jan.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goli muškarac pretio policiji samurajskim mačem

Policija u San Hozeu u Kaliforniji uhapsila je Kokoa Beneta (29) koji je potpuno nag više od dva sata vitlao samurajskim mačem na ulici prvog januara, prenosi sajt ABC7.

Prema rečima portparola, policiji je stigla prijava da jedan muškarac naoružan puškom stoji ispred kuće u ulici u istočnom delu grada.

Kada su policajci stigli, osumnjičeni se odatle već odvezao kamionetom, ali je, na osnovu opisa svedoka, njegovo vozilo primećeno nekoliko kilometara dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na železničkoj stanici.

Policajci su zaustavili Benetov kamionet, a on se skinuo i nag izašao i vozila držeći mač u ruci.

“Vikao je: ‘Moraćete da me ubijete!’”, rekao je portparol policije.

Policija je zatvorila okolne ulice i duže od dva sata pokušavala da ga ubedi da se preda.

U trenutku kada je pokušao da preskoči ogradu, pao je i ispustio mač, policija ga je privela i odvela u bolnicu gde je lečen zbog lakših povreda i utvrđivanja njegovog mentalnog stanja.

U kamionetu su pronađeni puška i municija, koje je policija zaplenila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goli muškarac pretio policiji samurajskim mačem

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2013

Policija u San Hoseu u Kaliforniji uhapsila je Kokoa Beneta (29) koji je potpuno nag više od dva sata vitlao samurajskim mačem na ulici prvog januara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.