Gašić: Ombudsman će dobiti sva dokumenta

Izvor: Mondo, 30.Jan.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Ombudsman će dobiti sva dokumenta

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da će zaštiniku građana Saši Jankoviću biti dostavljena sva dokumenta koja je tražio kada Republičko javno tužilaštvo to odbori Ministarstvu odbrane.

Foto: Beta/Miloš Miškov

Gašić je podsetio da je Ministarstvo odbrane već tražilo od Republičkog javnog tužilaštva dozvolu da ombudsmanu dostavi dokumenta dodavši da do danas odgovor nije stigao.

Ministar odbrane je novinarima u Nikincima rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i da postoji rok od 15 dana da tražena dokumenta budu dostavljena i da će se postupiti po zakonu.

"Dostavićemo Jankoviću dokumenta... Vrata i Vojnobezbednosne agencije i Vojnoobaveštajne agencije su otvorena za njega", kaže Gašić.

Zaštitnik građana Saša Janković tražio je ranije od Ministarstva odbrane i VBA da mu dostave sva dokumenta o incidentu tokom prošlogodišnje Parade ponosa, kada je pretučen brat premijera Aleksandra Vučića.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Dostavićemo dokumenta

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Ministar Bratislav Gašić izjavio je da će ombudsmanu Saši Jankoviću biti dostavljena sva dokumenta koja je tražio kada odobri Republičko javno tužilaštvo...Gašić je podsetio da je Ministarstvo odbrane već tražilo od Republičkog javnog tužilaštva dozvolu da ombudsmanu dostavi dokumenta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.