Gangula: Zli žiri mi ne može ništa

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gangula: Zli žiri mi ne može ništa

Sport me je naučio da trpim sudijsku nepravdu, udarce i razna podmetanja

Nije mogao da ćuti!

Političar i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić konačno je progovorio o kritikama koje je dobio od žirija tokom prošlonedeljnog izvođenja paso doblea u šouu „Ples sa zvezdama“.

- Sport me je naučio da trpim sudijsku nepravdu, udarce, podmetanja... Ne obazirem se i nastaviću vredno da radim. Slično je u životu sa zlim svetom - napisao je Šapić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Tviteru.

Više plesa, manje mišića

Predsedniku opštine Novi Beograd verovatno se nisu dopali komentari Marije Prelević, Nikole Mandića, Konstantina Kostjukova i Aleksandra Josipovića, koji mu već tri nedelje govore da mora više da pleše, a ne da u koreografijama pokazuje mišiće.

Podrška Đorđa Davida

Podršku Ganguli i njegovoj partnerki Slađani Ivanišević dao je pevač Đorđe David.

- Igrali ste uz jedan od najvećih hitova koje sam otpevao „Najjači ostaju“. To vam je znak da ćete otići daleko - poručio je na Tviteru nekadašnji pevač benda Generacija 5, na čemu mu je Šapić zahvalio.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.