GOTOVO, OTKRIVEN JE: Ubica Jelene Marjanović ostavio trag na njenom vešu, hapšenje pitanje dana?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO, OTKRIVEN JE: Ubica Jelene Marjanović ostavio trag na njenom vešu, hapšenje pitanje dana?!

Privođenje očekuje i one koji su pomagali u prikrivanju

Gumica za kosu i donji veš pevačice Jelene Marjanović, odnosno tragovi pronađeni na njima, doveli su istražitelje do ubice i rezultati svih analiza su konačno poznati!

Čeka se na njihovo dostavljanje i upoređivanje sa ostalim dokazima, ali je policija na jedan korak od hapšenja.

- Na korak smo od hapšenja osumnjičenog za ubistvo, kao i onih koji su na neki način umešani u ovaj zločin, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najmanje ih je troje. Tragovi pronađeni na vešu i gumici su krunski, jer je ubica na njima ostavio svoje tragove- tvrdi izvor iz policije.

Osoba kojoj pripadaju pronađeni tragovi je i do sada bila u užem krugu osumnjičenih, ali sa ovim dokazima sada će biti nemoguće da se izvuče.

- To je osoba koja je bliska Jeleni i ubistvo je učinjeno u naletu besa- potvrđuje neimenovani izvor.

Podsetimo, tokom potrage za Jelenom na nasipu, dok se još nije znalo da je ubijena, tuda je prošao muškarac koji je nosio kapuljaču, što su istražitelji videli na snimcima kamera GSP-ovih autobusa. Veštačenja su pokazala da on nije ubica, ali se ne isključuje mogućnost da je pomagao u prikrivanju dokaza, možda čak i bacanju pevačicinog tela. Prema baznim stanicama, on je bio u blizini Jeleninog telefona u vreme kada je njen nestanak prijavljen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.