Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2013, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Freedom House: Demokracija i sloboda u padu 2012. godine

Demokracija i sloboda su u padu u svijetu tokom 2012. godine, priopćila je u svom izviješću nevladina organizacija Freedom House i navela da je "arapsko proljeće" dovelo da povećanja autoritarizma u nekim zemljama Bliskog istoka. Organizacija sa sjedištem u Washingtonu, već 40 godina objavljuje izvješća o stanju demokracije i sloboda u 194 zemlje svijeta i svrstava ih u tri kategorije - "slobodne", "djelimično slobodne" i "ne-slobodne" u skladu sa ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Fridom haus: Demokratija i sloboda u svijetu u padu 2012. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2013

VAŠINGTON - Demokratija i sloboda su u padu u svijetu tokom 2012. godine, saopŠtila je danas u svom izvještaj nevladina organizacija Fridom haus (Freedom House) i navela da je "arapsko proljeće" dovelo da povećanja autoritarizma u nekim zemljama Bliskog istoka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.