Fotografisao je svoju trudnu zenu a nije ni pretpostavio da ce to biti slika koju ce zauvek pamtiti

Izvor: medio.rs, 12.Feb.2016, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografisao je svoju trudnu zenu a nije ni pretpostavio da ce to biti slika koju ce zauvek pamtiti

Žena je pozirala na plaži na Floridi kada ju je suprug fotografisao baš u trenutku kada se dogodilo nešto neverovatno

Jedan budući otac je zabeležio neverovatan trenutak dok je fotografisao svoju suprugu koja je u devetom mesecu trudnoće.

Oni nisu očekivali da će na ovoj slici pažnju posmatrača privući nešto sasvim drugo, a ne sama srećna trudnica.

Andželina Mozer (31) je pozirala na plaži na Floridi kada ju je suprug Den fotografisao baš >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u trenutku kada je iz vode iskočilo predivno stvorenje – delfin.

Den je odlučio da fotografiju pošalje lokalnim novinama, a onda je slika završila na društvenim mrežama i na taj način obišla ceo svet za samo nekoliko dana.

- Ne, nećemo menjati njegovo ime i dati mu kao što su neki predlagali – Dolf Fin - rekao je ponosni otac i dodao da će se dečak zvati Kortlend Tomas.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.