Filipini: Pronađeno telo ministra policije

Izvor: Blic, 21.Avg.2012, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipini: Pronađeno telo ministra policije

MANILA - Telo filipinskog ministra unutrašnjih poslova Džesa Robreda pronađeno je danas u moru posle pada njegovog aviona pre četiri dana. Džes Robredo

Telo je izvučeno iz olupine manjeg aviona sa dubine od oko 55 metara, saopštio je ministar saobraćaja Mar Roksas. Ronoci još tragaju za telima dvojice pilota, prenio je Bi-Bi-Si.

Četvrta osoba preživela je pad aviona. Robredovo telo pronađeno je na oko 800 metara od obale provincije Masbate.

Olupina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvađena sa dubine od 55 metara

Avion je leteo od centralnog grada Sebu prema Robredovom rodnom gradu Naga, ali mu se tokom putovanja pokvario motor.

Piloti su zatražili dozvolu za prinudno sletanje u Masbateu, ali nisu uspeli da stignu do kopna. Očevici kažu da je letelica pala u vodu manje od kilometra od piste.

Robredov policijski pratilac uspeo je da isokoči iz aviona i spasili su ga lokalni ribari. On je prebačen u bolnicu sa lakšim povredama.

Robredo (54) je bio zadužen za nacionalnu policiju i provincijalnu upravu. On je bio blizak saveznik predsednika Beninja Akvina i pomogao mu je u izbornoj kampanji 2010. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno tijelo ministra policije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2012

MANILA - Tijelo filipinskog ministra unutrašnjih poslova Džesea Robreda pronađeno je danas u moru poslije pada njegovog aviona prije četiri dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.