Festival evropskog filma Palić predstaviće se u Kanu

Izvor: Kurir, 14.Maj.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival evropskog filma Palić predstaviće se u Kanu

BEOGRAD - Na Kanskom festivalu, koji počinje sutra, jedan od najznačajnijih festivala u našem regionu - Festival evropskog filma (FEF) Palić, predstaviće se 20. maja u okviru štanda Jugoistočne Evrope, u saradnji sa Filmskim centrom Srbije.

Kao i proteklih godina, FEF Palić će tokom trajanja Kanskog festivala prirediti i koktel i okupiti evropske i domaće sineaste, koji se uz muziku i gastronomske đakonije iz Vojvodine dobro zabavljaju, ali i uspostavljaju nove kontakte, najavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je danas Pres služba Palićkog festivala.

Ovi kontakti često rezultiraju zanimljivim projektima, a koktelu prisustvuju predstavnici svih filmskih centara iz Evrope.Kako je ranije objavljeno, jedan od selektora FEF Palić Petar Mitrić izabran je za člana žirija u Kanu, za program "Petnaest dana režisera".

Ovogodišnji, jubilarni 20. Festival evropskog filma Palić biće održan od 13. do 19. jula na više lokacija kraj jezera Palić i u Subotici.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Festival evropskog filma Palić predstaviće se u Kanu

Izvor: Press, 14.Maj.2013

Kao i proteklih godina, FEF Palić će tokom trajanja Kanskog festivala prirediti i koktel i okupiti evropske i domaće sineaste, koji se uz muziku i gastronomske đakonije iz Vojvodine dobro zabavljaju, ali i uspostavljaju nove kontakte, najavila je danas Pres služba Palićkog festivala...Ovi kontakti...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.