(FOTO) Penzionerka pljačkala banke po Austriji!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Penzionerka pljačkala banke po Austriji!

Policija je uhapsila staricu pod optužbom da je opljačkala dve banke u Lincu, a sumnjiči se za još četiri nerešene pljačke u Salcbirgu i Gornjoj Austriji

LINC -  Jedna starija žena tereti se da je u julu ove godine po drugi put opljačkala banku u Lincu, nakon što je prvu pljačku izvršila pre tri godine. Tada je naoružana pištoljem i maskirana naočarima za sunce i sa maramom na glavi upala u filijalu banke.

Uplašeni šalterski službenici dali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su joj pare, koje je ona strpala u torbu i pobegla pešice. Slučaj je rešen uz pomoć revnosnih građana koji su prepoznali osobu nakon što je slika žene objavljena u medijama. Na taj način policija je dobila informaciju koja joj je nedostajala i uspela da pronađe i uhapsi ženu, izvršioca ove pljačke.

Pretila pištoljem... Starica u akciji

Sumnja se da je i četiri do sada nerešene pljačke,  dve u Salcburgu a dve u Gornjoj Austriji, počinila ova penzionerka. Ona je posle hapšenja zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena na psihijatriju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.