Evo zašto Bono Voks nikada ne skida naočare

Izvor: Kurir, 19.Okt.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto Bono Voks nikada ne skida naočare

Imam glaukom, ali biću dobro jer se dobro lečim. Imam ga već 20 godina, otkrio je Bono

Bono Voks, pevač grupe U2, nedavno je napokon otkrio zašto skoro nikada ne skida naočare. Naime, pevač je nedavno sa ostalim članovima benda gostovao na Graham Norton šou, a na pitanje voditelja da li ikada skida naočare Bono je odlučio da kaže pravi razlog njegovog stila.

“Imam glaukom, ali biću dobro jer se dobro lečim. Imam ga već 20 godina”, otkrio  je Bono.

Glaukom može da dovede do slepila, a karakteriše se kao bolest očnog živca koja dovodi do oštećenja ćelija mrežničkih ganglija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zašto Bono već 20 godina ne skida tamne naočare?

Izvor: Tracara.com, 20.Okt.2014, 02:01

Evo zašto već 20 godina ne skida naočare! (foto: Facebook) Sigurno ste se nekad upitali zašto pevač planetarno popularnog benda U2 nikada ne skida tamne naočare sa lica. Ukoliko ste pomislili da je u pitanju tek zaštitni znak ili neki hir zvezde koja ne želi da je bilo ko gleda u oči, prevarili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.