Evo-sta-da-uradite-kad-posaljete-SMS-pogresnoj-osobi

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo-sta-da-uradite-kad-posaljete-SMS-pogresnoj-osobi

Za sve vas kojima se to sigurno dogodilo ovaj savet će vam itekako značiti, jer svi znamo koliko problema može da izazove poruka koja je greškom poslata

Kome se nije dogodilo da pošalje SMS poruku osobi kojoj ona nije namenjena?Ako takva osoba uopšte postoji onda verovatno i ne koristi mobilni telefon.

Ipak, za vas kojima se to sigurno dogodilo ovaj savet će vam itekako značiti, jer svi znamo koliko problema može da izazove poruka koja je greškom poslata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Sve što trebate da uradite jeste da brzo odreagujete i prebacite vaš telefon na “airplane mode”. Dobićete obaveštenje da poruka nije poslata, i ostaje vam samo da posle toga poruku pošaljete onome kome je namenjena.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Evo šta da uradite kad pošaljete SMS pogrešnoj osobi!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014

Za sve vas kojima se to sigurno dogodilo ovaj savet će vam itekako značiti, jer svi znamo koliko problema može da izazove poruka koja je greškom poslata..Kome se nije dogodilo da pošalje SMS poruku osobi kojoj ona nije namenjena? Ako takva osoba uopšte postoji onda verovatno i ne koristi mobilni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.