Er Srbija od 1. avgusta ponovo na aerodromu Ataturk

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija od 1. avgusta ponovo na aerodromu Ataturk

Beograd - Nacionalna avio-kompanija Er Srbija najavila je da će od petka, 1. avgusta, ponovo sletati na glavni aerodrom u Istambulu - "Kemal Ataturk".

Ta odluka u skladu je sa nedavnim dogovorom koji je postignut između srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti.

- Veoma smo zadovoljni što vraćamo svoje letove na aerodrom Ataturk u Istanbulu. Sa našom mrežom koja se širi, rastućim brojem putnika i matičnim čvorištem u Beogradu, povratak na aerodorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ataturk će bolje podržati naš stalni rast i razvoj - rekao je generalni direktor Er Srbije, Dane Kordić.

Pročitajte još Davutoglu: Balkanski narodi kao jedna porodica

On se zahvalio zaposlenima aerodroma "Sabiha Gokčen" na pomoći koju su im pružili u toku prelaznog perioda.

Letovi na liniji za Istanbul nude odlične veze preko matičnog aerodroma Er Srbije "Nikola Tesla" Beogradu, sa brojnim destinacijama širom Evrope, uključujući: Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali - Tivtom.

Tu su i veze sa gradovima regiona: Podgoricom, Ljubljanom i Budimpeštom, a u saradnji sa kompanijom Etihad Regional, letovi su dobro povezani i sa matičnim aerodromom ove kompanije u Ženevi.

Svakodnevni letovi na liniji Beograd - Istanbul biće obavljani avionom Erbas A319 sa putničkom kabinom konfigurisanom u dve klase - osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.

U skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu je takodje osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem i dodatnom zabavom tokom leta, što sve znači više izbora za sve goste Er Srbije.

Avioni na linji od Beograda do Istambula leteće ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 12.15 sati a utorkom, četvrtkom i subotom u 13.05 sati.

U suprotnom pravcu, od Istambula ka Beogradu, ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom poletanje je zakazano za 15.40 sati a utorkom, četvrtkom i subotom u 16.30 sati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.