Eksplozija u Splitu, nema povređenih

Izvor: RTS, 28.Maj.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Splitu, nema povređenih

Tri automobila su oštećena u eksploziji koja se noćas dogodila u Splitu, u luksuznoj četvrti Bačvice. Eksploziv podmetnut ispod automobila poznatog splitskog advokata, navode hrvatski mediji.

U eksploziji u Splitu, koja se dogodila pola sata posle ponoći, oštećena su tri automobila, ali nema povređenih, saopštila je splitsko-dalmatinska policijska uprava

Policija za sada nema više podataka o događaju, osim da se eksplozija dogodila u Gospinici, prenose hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mediji. 

Prema nezvaničnim informacijama portala Indeks, oštećen je automobil poznatog advokata Vinka Ljubičića, koji je zastupao i porodicu Antonije Bilić, za čije je ubistvo osuđen vozač kamiona Dragan Paravinja. 

Na mestu incidenta policija obavlja uviđaj nakon kojeg bi trebalo da budu poznati detalji, odnosno koji eksploziv je upotrebljen i kolika je materijalna šteta na vozilima koja su bila parkirana u Gospinici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Split: Bombom na auto advokata

Izvor: B92, 28.Maj.2013

Split -- U eksploziji koja se sinoć dogodila u Splitu oštećena su tri automobila, saoštila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska uz podatak da nema povređenih osoba...Policija za sada nema više podataka o dogadjaju, osim da se eksplozija dogodila 40 minuta posle ponoći u Gospinici, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.