Eksplozija u Šapcu

Izvor: RTS, 22.Apr.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Šapcu

U centru Šapca oko 15 časova eksplodirao automobil. Jedan muškarac sa teškim povredama prebačen u Klinički centar u Beogradu. Nezvanično, ispod automobila postavljena eksplozivna naprava.

Jedan muškarac je teško povređen oko 15 časova u centru Šapca, kada je eksplodirao automobil marke "folksvagen turan" crne boje, u kojem se nalazio sa još jednom osobom, javlja dopisnik RTS iz Šapca.

Povređeni, koji ima oko 30 godina, iz šabačke bolnice je prebačen u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Klinički centar u Beogradu.

Drugi muškarac koji se nalazio u automobilu nije povređen.

RTS nezvanično saznaje da je ispod automobila bila postavljena eksplozivna naprava koja je daljinski aktivirana.

Povređeni muškarac je od ranije poznat policiji i pre nekoliko meseci je odslužio zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima.

Eksplozija se dogodila u glavnoj šabačkoj ulici gde se vikendom nalazi veliki broj šetača, ali na svu sreću, u trenutku eksplozije u blizini automobila nije bilo nikog.

Od siline detonacije popucala su stakla na obližnjim lokalima i kućama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teško povređen mladić u eksploziji automobila

Izvor: Kurir, 22.Apr.2012

Oko 15 časova u centru Šapca mladić je teško povređen kada je eksplodirao automobil marke "volksvagen" crne boje, u kome se nalazio sa suvozačem, koji je nepovređen..ŠABAC - Mladić je teško povređen kada je ispod automobila" foksvagen turan" u centru Šapca oko 15 časova, eksplodiranala bomba...Teško...

Nastavak na Kurir...

Od postavljene bombe u Šapcu jedan mrtav

Izvor: Mondo, 22.Apr.2012

Jedan muškarac sa teškim povredama prevezen je u šabačku bolnicu nakon što je u centru Šapca oko 15 časova eksplodirao automobil pod koji je bila postavljena eksplozivna naprava.

Nastavak na Mondo...

Eksplodirao automobil u Šapcu, muškarac teško povređen

Izvor: Blic, 22.Apr.2012

Jedan muškarac je teško povređen kada je danas oko 15 časova, u centru Šapca, ekplodirao automobil marke "volksvagen turan" crne boje, u kojem se nalazio sa još jednom osobom, javlja RTS...Povređenog Radeta M. (33) je Hitna pomoć odvezla u šabačku bolnicu...Drugi muškarac koji se nalazio u...

Nastavak na Blic...

Povređen u eksploziji u centru Šapca

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2012

Rade M. (33) sa teškim povredama prevezen je u šabačku bolnicu nakon što je u centru Šapca oko 15 časova eksplodirao automobil pod koji je bila postavljena eksplozivna naprava.

Nastavak na Radio 021...

Eksplozija u Šapcu: Teško povređena dva muškarca

Izvor: medio.rs, 22.Apr.2012

Dvojica muškaraca teže povređena kada je eksplodirao automobil u centru Šapca oko 15 časova. Nezvanično, ispod automobila postavljena eksplozivna naprava.

Nastavak na medio.rs...

Od postavljene bombe u Šapcu jedan ranjen

Izvor: Mondo, 22.Apr.2012

Rade M. (33) sa teškim povredama prevezen je u beogradski urgentni centar nakon što je u centru Šapca oko 15 časova eksplodirao automobil pod koji je bila postavljena eksplozivna naprava.

Nastavak na Mondo...

Obračun u Šapcu: Muškarac teško povređen u eksploziji automobila

Izvor: Blic, 22.Apr.2012

Jedan muškarac je teško povređen kada je danas oko 15 časova, u ulici Vlade Jovanovića u centru Šapca, ekplodirao automobil marke "volksvagen turan" crne boje, u kojem se nalazio sa još jednom osobom, javlja RTS...Povređenog Radeta M. (33) je Hitna pomoć odvezla u šabačku bolnicu. U šabačkoj...

Nastavak na Blic...

Eksplozija u Šapcu

Izvor: Politika, 22.Apr.2012

Novi Sad – U eksploziji bombe, koja je bila podmetnuta pod automobil marke „folksvagen turan”, juče oko 15 časova u ulici Vlade Jovanovića u centru Šapca,teške telesne povrede zadobio je tridesetogodišnji Rade M. Kolima hitne pomoći on je prevezen u šabačku Opštu bolnicu, odakle je posle...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.