Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Natron Maglaju, jedan radnik poginuo, nekoliko povrijeđenih

MAGLAJ- U firmi Natron Maglaj jutros u 7.50 sati dogodila se eksplozija kotla za loženje.

Tom prilikom sedam osoba je zadobilo povrede - potvrdila je Feni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić.

Ona je kazala da su pacijenti prebačeni u Kantonalnu bolnicu Zenica, a najvjerovatnije njihove povrede nisu teže.

MUP ZDK-a će izvršiti uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao maglaj.net portal, radnik koji je bio najteže povrijeđen, preminuo je na ulazu KB Zenica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Jedan radnik poginuo, petero ozlijeđeno u eksploziji u Natron Hayatu u Maglaju

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Jul.2016

SARAJEVO - Jedan je radnik poginuo, a još petorica su ozlijeđena u eksploziji koja se dogodila u utorak ujutro u pogonima tvornice za proizvodnju papira Natron Hayat u Maglaju u središnjem dijelu BiH, potvrdili su službeni izvori..."Ukupno je ozlijeđeno šest radnika, koji su prevezeni u županijsku...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.