Izvor: Danas, 07.Jan.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekolozi traže od ministarke Mihajlović da spreči gradnju

Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine je za sredu, 9. januara, u Beogradu, zakazalo javnu raspravu i predstavljanje Studije o proceni uticaja projekta izgradnje hidroenergetskih objekata Brodarevo 1 i Brodarevo 2. Za gradnju je zainteresovana kanadska kompanija REV, a javna rasprava koja treba da se održi u prostorijama Privredne komore Beograda počinje u 11 sati. Brojne organizacije ekologa koji se protive gradnji hidroelektrana na reci Lim obratile su se javnosti, ali i ministarki energetike Zorani Mihajlović, od koje traže da spreči gradnju hidroelektrana na Limu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obaveštenje za javnost Prijatelja Brodareva

Izvor: Ekologija.rs, 08.Jan.2013, 09:12

Javna rasprava o proceni uticaja projekta izgradnje hidroenergetskih objekata Brodarevo 1 i Brodarevo 2 se održava u Beogradu, oko 300 kilometara dalje od opštine Prijepolje gde će se pomenuti objekti graditi.

Nastavak na Ekologija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.