EVO ŠTA ČEKA MONSTRUMA VLADICU RAJKOVIĆA U ZATVORU: Robijaši prete da će ga zaklati!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ŠTA ČEKA MONSTRUMA VLADICU RAJKOVIĆA U ZATVORU: Robijaši prete da će ga zaklati!

U zaječarskom zatvoru preksinoć je preksinoć je izbila pobuna robijaša kada se pročulo da im stiže Vladica Rajković koji je u subotu zverski silovao i ubio malenu Anđelinu Stefanović (3).

Zatvorenici su, kako piše Informer, zapretili da će zaklati i unakaziti monstruma čim im padne šaka, pa je Vladica zbog velikog bezbednosnog rizika smešten sam u ćeliji i pod strogim je danonoćnim nadzorom stražara.

Rajković je u ponedeljak oko 22.30 sati posle saslušanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u zaječarskom Višem sudu, prebačen u pritvorsku jedinicu opštinskog zatvora. Izvor Informera, koji je jedan od čuvara, kaže da se vest o dolasku Rajkovića brzo proširila među zatvorenicima.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

- Svi su odmah počeli da viču kako će ga ubiti čim ga vide. Neki su čak i zahtevali da Vladicu smeste u njihovu ćeliju da mu oni prirede "dobrodošlicu". Lupali su i vikali da će ga silovati, zaklati... Situacija je bila veoma napeta i mere bezbednosti su bile na najvišem nivou - ispričao je Informerov izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu komentarisali ove navode, ali su potvrdili da je Rajković sam u ćeliji i da je po 24-časovnim nadzorom stražara.

- Odmah po dolasku u zatvorsku jedinicu obavljen je prijem i lekarski pregled. Rajković je miran, normalno jede, spava i pridržava se "kućnog reda". Za sada ne ide u šetnje iz bezbednosnih razloga. Kako mu niko od srodnika nije doneo odeću i sredstva za higijenu, Uprava mu je to obezbedila - saopštili su Informeru iz ove ustanove.

Foto: Privatna arhiva

Kriminolog Zlatko Nikolić naveo je za ovaj list da je uveren da će Rajković biti osuđen na 40 godina zatvora, što je maksimalna kazna, i kako će mu zatvorski život biti pravi pakao.

- Svi robijaši će pokušati da mu naude, oni pedofile najviše mrze. Sigurno će biti ugrožen od strane drugih zatvorenika, preti mu prebijanje i nasilje najgore vrste! - naveo je, između ostalog, Nikolić za ovaj medij.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobuna u zaječarskom zatvoru zbog Rajkovića!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2016

Osumnjičeni Vladica Rajković koji je silovao i ubio trogodišnju A.S. smešten je u zaječarski zatvor i nalazi se u samici. U zatvoru bezbednost podignuta na viši nivo...Foto: MONDO, Goran Sivački..  Tamo je preksinoć izbila pobuna robijaša kada se pročulo da stiže Vladica. Kako piše Informer,...

Nastavak na Mondo...

Zatvorenici prete monstrumu iz Zaječara: Zaklaćemo ubicu i silovatelja

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2016

U zaječarskom zatvoru u ponedeljak uveče je izbila pobuna robijaša kad se pročulo da im stiže Vladica Rajković, monstrum iz Vratarinice koji je u subotu zverski silovao i ubio malu Anđelinu Stefanović (3)!..Zatvorenici su, kako saznaje Informer, zapretili da će unakaziti i zaklati monstruma...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.