Dženifer Lorens pobedila poznate dame

Izvor: Mondo, 02.Okt.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens pobedila poznate dame

Zapamtili smo je po čuvenom padu na crvenom tepihu, a nedavno su hakeri objavili i njene privatne fotke u obnaženom izdanju. Dženifer Lorens sada je proglašena i najbolje obučenom ženom.

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Ova 24-godišnja holivudska zvezda našla se na prvom mestu liste najbolje obučenih dama, koju je sastavio časopis "Glamur" prema glasovima čitalaca.

Druga dama od stila je zvezda "Sumraka", Kristen Stjuart, a treća je oskarovka Lupita >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Njongo.

Hermiona iz "Harija Potera", odnosno glumica Ema Votson, je porasla i našla se na četvrtom mestu ove liste, a prati je "Tračara" Blejk Lavli. Anđelina Džoli je šesta po redu najbolje obučena žena, a za njom slede Kejt Midlton, Keti Peri, Dženifer Eniston i Ema Stoun.

Iznenađujuće je da u top 10 najbolje obučenih dama nisu ušle ni Viktorija Bekam, ni Bijonse, ako ni Dženifer Lopez ili Kim Kardašijan, ali su se našle na listi među 50 dama od stila.

Celu listu možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dženifer Lorens pobedila Kristen Stjuart

Izvor: Mondo, 02.Okt.2014

Zapamtili smo je po čuvenom padu na crvenom tepihu, a nedavno su hakeri objavili i njene privatne fotke u obnaženom izdanju. Dženifer Lorens sada je proglašena i najbolje obučenom ženom...Foto: Jordan Strauss/Invision/AP..Ova 24-godišnja holivudska zvezda našla se na prvom mestu liste najbolje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.