Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Jevreja osuđena za ubistvo palestinskog mladića

Sud u Izraelu proglasio je dva jevrejska optuženika krivim za ubistvo palestinskog tinejdžera u Jerusalimu 2014. godine, dok se za trećeg čeka psihološka procjena, javili su izraelski mediji.

Tužilaštvo je saopštilo da su trojica, od kojih su dvoje maloljetnici, priznali da su oteli, ubili i na kraju zapalili tijelo Muhameda Abu Kadira u julu 2014. godine.

Oni su rekli da su ubili Kadira u znak osvete za ubistvo troje izraelskih mladića nekoliko dana ranije. Izraelce su ubili militanti Hamasa.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izrael: Dvojica osuđena zbog ubojstva palestinskog mladića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2015

Izraelski sud proglasio je krivim dvojicu Izraelaca za smrt palestinskog teenagera u Jeruzalemu 2014., ali odluka o trećem optuženom biće donesena kada se obavi liječnički pregled optuženog...Trojica optuženih priznali su da su oteli i živog spalili Mohameda Abu Kudaira kao osvetu zbog toga što...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.