Dve železničke nesreće u Indiji, 14 mrtvih

Izvor: Beta, 08.Dec.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve železničke nesreće u Indiji, 14 mrtvih

Najmanje 14 osoba je poginulo u dve železničke nesreće u Indiji, saopštila je danas policija.Prva nesreća se dogodila na istoku Indije, kada je voz kasno sinoć naleteo na terensko vozilo na železničkom prelazu. U nesreći je poginulo 13 osoba, medju kojima petoro dece.Vozilo se zaustavilo na šinama iz zasad nepoznatih razloga, a voz je naišao pre nego što su putnici imali vremena da izadju, rekli su zvaničnici železnice.Druga nesreća dogodila nedaleko od glavnog grada Indije, Nju Delhija. U sudaru dva voza poginuo je mašinovodja i 50 ljudi je povredjeno.Prema rečima zvaničnika, smanjena vidljivost je verovatno je bila uzrok nesreće.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve železničke nesreće u Indiji, 14 mrtvih

Izvor: Blic, 08.Dec.2015

Najmanje 14 osoba je poginulo u dve železničke nesreće u Indiji, saopštila je danas policija...Prva nesreća se dogodila na istoku Indije, kada je voz kasno sinoć naleteo na terensko vozilo na železničkom prelazu...U nesreći je poginulo 13 osoba, među kojima petoro dece...Vozilo se zaustavilo...

Nastavak na Blic...

Dve železničke nesreće, 14 osoba stradalo

Izvor: B92, 08.Dec.2015

Četrnaest osoba, među kojima petoro dece, poginulo je u dvema železničkim nesrećama koje su se dogodile na istoku i severu Indije...U istočnoj Indiji je brzi voz udario u džip na železničkom prelazu kojim ne upravlja osoblje, pri čemu je poginulo svih 13 putnika, od kojih petoro dece, rekao...

Nastavak na B92...

TEŽAK UDES Jedna osoba poginula, više povređenih u sudaru u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Dec.2015, 01:49

Najmanje jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici vojvode Stepe u Beogradu u 23.50 sati...Do saobraćajne nesreće je došlo kada su se sudarila dva automobila, kažu iz Hitne pomoći...Povređene osobe su prevezene u Urgentni centar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.