Izvor: Danas, 11.Jul.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve prijave za nacionalnu frekvenciju

Na konkurs za dodelu frekvencije koju je nekada koristila televizija Avala stigle su samo dve prijave - Kopernikus i TV Nova, kaže za Danas Goran Karadžić, zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA). Iako je rok za prijave istekao u utorak 9. jula, prema rečima Karadžića, u RRA se čekalo do juče pre podne da li će neka od prijava stići i poštom, što se nije desilo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Kopernikus" i "Nova" u trci za nacionalnu frekvenciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2013, 09:13

Televizijske stanice "Kopernikus" i "Nova" jedine su podnele prijave za izdavanje dozvole za nacionalnu frekvenciju koju je nekad koristila "TV Avala", izjavio je za "Politiku" zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.