Dve i po godine nisam u stranci, predložio me je Ljajić

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dve i po godine nisam u stranci, predložio me je Ljajić"

Novopostavljeni državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Senad Mahmutović kaže da već dve i po godine nije stranački aktivan.

On je istakao da ga je na tu državnu poziciju predložio potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić.

Mahmutović je diplomirani ekonomista, a funkciju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede obavljao je od 2012. do 2014. kao kadar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejmana Ugljanina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Angažman u SDA Sandžaka sam okončao pre oko dve i po godine, a dalje političko delovanje ću temeljiti na istim principima na kojima sam i do sada gradio svoju političku karijeru", rekao je on.

Mahmutović je naveo da su ti principi zasnovani na radu i rezultatima, a ne, kako je naveo, političkom starletizmu, teatralizmu, uvredama, klevetama i etiketiranju.

On nije želeo da govori o tome da li će u budućnosti pristupiti nekoj političkoj organizaciji, objašnjavajući da je sa Ljajićem uspostavio saradnju zbog rešavanja problema građana Sandžaka.

Vlada Srbije je 4. avgusta Mahmutovića postavila za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mahmutović: Ljajić me predložio, nisam više stranački angažovan u SDA Sandžaka

Izvor: SandzakPress.net, 07.Avg.2017

, Novopostavljeni državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Senad Mahmutović izjavio je danas da ga je na tu poziciju predložio potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić i da već dve i po godine nije stranački aktivan. Mahmutović je diplomirani ekonomista, a funkciju...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.