Duško: Soraju bih ljubio celu noć da mogu

Izvor: Blic, 22.Mar.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško: Soraju bih ljubio celu noć da mogu

Pošto je Soraja završila na otpadu Duškovoj sreći nije bilo kraja. Izljubio ju je od srca, i odmah otišao da se tušira i obrije zbog nje. Više ne želi da napusti kuću jer je ona došla.

- Večeras sam najsrećniji čovek. Srećan sam što mi je došla Sara, nisam zadovoljan jedino zato što nisam bio obrijan i okupan. Već sam je poljubio neobrijan, ne mogu više sramota me - rekao je Duško. Dodao je da bi je celu noć ljubio da može koliko mu se sviđa.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Obradovao sam joj se kao i svojoj Radojki. Da je moja Radojka sad ovde, rekao bih joj "Ćao Radojka, kako si?" - rekao je Duško i zaključio da više ne želi da izađe iz kuće jer mu je došla Soraja.

Zatim se u ispovedaonici našao Nemeš. Rekao je da mu je žao što je Soraja otišla jer je bila pozitivna iako je u početku imao drugačije mišljenje o njoj.

- Nije davila. Moj prvi utisak o Tamari je da je ok djevojka - rekao je Nemeš.

Nakon toga Tamara je Milana i Radašina pitala da li se neko do sada svađao u kući. Za to vreme Ema je hrkala, a Radašin i Džordž su je gledali. Milanu se očigledno svidela Tamara pa je pre odlaska na spavanje seo do nje na kauč, i još neko vreme očijukao sa njom.

Nikola, Lester i Nemeš nakon performansa u bazenu razgovorali su o tome koliko im nedostaje seks. Zaključili su da im baš i nije do seksa u kući.

- Kakav seks, brate nema seksa. U ovom rialitiju nema seksa - komentarisali su stanari nakon čega su ipak zaključili da to ne treba reći dvaputa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB: Duško bi da ljubi Soraju celu noć!

Izvor: Svet, 22.Mar.2011

Pošto je Soraja završila na otpadu Duškovoj sreći nije bilo kraja. Izljubio ju je od srca, i odmah otišao da se tušira i obrije zbog nje. Više ne želi da napusti kuću jer je ona došla. "Večeras sam najsrećniji čovek. Srećan sam što mi je došla Sara, nisam zadovoljan jedino zato što nisam...

Nastavak na Svet...

Veliki Brat: Dule želi da ljubi Soraju

Izvor: CrveniTepih.com, 23.Mar.2011, 02:00

Pošto je Soraja završila na otpadu Duškovoj sreći nije bilo kraja. Izljubio ju je od srca, i odmah otišao da se tušira i obrije zbog nje. Više ne želi da napusti kuću jer je ona došla. - Večeras sam najsrećniji čovek. Srećan sam što mi je došla Sara, nisam zadovoljan jedino zato što...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.