Dušan Teodorović, Ivan Lalić i Đorđe David gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Teodorović, Ivan Lalić i Đorđe David gosti Novog dana

Akademik Dušan Teodorović, Ivan Lalić iz Miksališta i muzičar Đorđe David biće gosti Novog dana televizije N1, u sredu, 18. decembra.

Kakva je situacija sa izbeglicama u Srbiji? Da li još ima onih koji ledene dane provode na ulici? Zašto odbijaju da odu u prihvatne centre? Kako im država pomaže? Da li je Miksalište nekima jedini spas? Kako sarađuju država i nevladin sektor po ovom pitanju? O ovome u temi jutra govoriće Ivan Lalić iz Miksališta.

Akademik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dušan Teodorović, predsednik Odbora za visoko obrazovanje SANU u Novom danu komentariše aktuelne teme o kojima piše i dnevna štampa.

Predstavicemo vam projekat “Evropa za festivale - festivali za Evropu”, Evropske asocijacije festivala, koji pruža priliku festivalima iz Srbije i regiona zapadnog Balkana da dobiju Etiketu za kvalitet. Koji festivali mogu da se prijave reći će nam Jovanka Višekruna Janković, direktorka Art Linka.

Pozivamo Vas na prvu reprizu mjuzikla za decu "Tesla i bitka na magnetnom polju" Nebojše Romčevića i Leontine Vukomanović u produkciji Dečjeg kulturnog centra Beograd. O predstavi govori muzičar Đorđe David, koji tumači lik Groma.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.