Dušan Svilar se privremeno povlači

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Svilar se privremeno povlači

Dušan Svilar (21) je odlučio da se na izvesno vreme povuče s estrade i više posveti sebi, pre svega učenju.

- Napraviću pauzu od nekoliko meseci da se odmorim od svega i posvetim sebi. Trenutno učim za fakultet i uživam u snegu sa prijateljima.

Čekaću neki festival za koji procenim da bi mogao da bude dobar, na kome ću se pojaviti s novom pesmom.

Volim festivale i smatram da je dovoljno da se na nekom od njih čuje pesma i da zaživi u narodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Što se tiče albuma, neću ga snimati u skorije vreme jer mislim da se ne isplati - kaže Svilar.

On je u stalnom kontaktu sa Kemalom Montenom, koji je se oporavlja u zagrebačkoj bolnici "Rebro".

- Zovem ga često i drago mi je što mu je sada bolje. Baš sam se zabrinuo kada sam čuo da mu je pozlilo i da je u bolnici. Veliki smo prijatelji i on se prema meni odnosi kao prema svom detetu. Kemal me zove sine, a ja njega ćale.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećate li se njega: Dušan Svilar se privremeno povlači

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Feb.2012

Dušan Svilar (21) je odlučio da se na izvesno vreme povuče s estrade i više posveti sebi, pre svega učenju. - Napraviću pauzu od nekoliko meseci da se odmorim od svega i posvetim sebi. Trenutno učim za fakultet i uživam u snegu sa prijateljima. Čekaću neki festival za koji procenim da bi mogao...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.