Država i opština zajedno grade spa centar u Obrenovcu

Izvor: Blic, 04.Apr.2013, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država i opština zajedno grade spa centar u Obrenovcu

Državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede Srbije Goran Petković izjavio je danas da bi u maju trebalo da budu nastavljeni radovi na spa centru u Obrenovcu, kako bi bio spreman za narednu sezonu.

Petković je to rekao prilikom obilaska objekta budućeg spa centra u društvu predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića.

Navodi se da je to ministarstvo zajedno sa gradom Beogradom podržalo finansiranje prve faze gradnje modernog spa centra u Obrenovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odnosno građevinskih radova sa 40 miliona dinara.

U ovoj godini je, kako se ističe, odobren projekat vredan 55 miliona dinara koji bi trebalo da dovede do otvaranja spa centra u Obrenovcu.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je da će, kao što je ranije i obećao, završiti projekat u Obrenovcu koji su započeli njegovi prethodnici.

Povezane vesti: Obrenovac: Poklon trojkama rođenim u programu vantelesne oplodnje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ramska tvrđava u turističkoj ponudi

Izvor: Dzungla.org, 04.Apr.2013

VELIKO GRADIŠTE – Projekat obnove Ramske tvrđave je veoma značajan, jer će omogućiti pristup jednom od najvažnijih turističkih objekata i ponude istočne Srbije, izjavio je u četvrtak državni sekretar u Ministarstvu finansija zadužen za turizam Goran Petković.“Ministarstvo finansija i...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.