Dresovi Bekama, Vidića, Ibrahimovića… za Nađu Novaković!

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dresovi Bekama, Vidića, Ibrahimovića… za Nađu Novaković!

Jovan Simić će svoju bogatu kolekciju staviti na aukciju i kako bi pomogao prikupljanju novca za devetogodišnju Nađu Novaković, kojoj je potrebno 300.000 evra za transplantaciju koštane srži usled retke i teške bolesti matičnih ćelija. Na aukciji, koja će biti održana u ponedeljak 28. aprila od 19 časova u osnovnoj školi Ivo Andrić (Ivana Mičurina 38a) na Kanarevom brdu, zainteresovani će moći da dođu do zaista retkih dresova:  originalnog dresa Zlatana Ibrahimovića sa njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << potpisom, dresa Dejvida Bekama iz PSŽ-a koji je nosio tokom svoje poslednje godine u karijeri, dresa Lazara Markovića iz Benfike, dresa Nemanje Vidića iz Mančester Junajteda i to iz sezone u kojoj je kao kapiten podigao poslednji trofej pod Aleksom Fergusonom...
- Sedeo sam i razmišljao kako da pomegnem. Para nemam, ali imam dresove. Nabavljao sam ih i preko interneta, fudbaleri su se sami javljali da pomognu… Bilo bi lepo da se ovo izgura do kraja, da se pomogne Nađi.
Podrška je stigla i od dva najveća kluba “Zvezde” i “Partizana”. “Zvezda” će mu obezbediti nekadašnje dresove Dejana Stankovića i Dušana Baste, iz “Partizana” stiže potpisani dres jednog od najboljih igrača u ovoj polusezoni, Nikole Drinčića, a na aukciji će se naći i nekoliko desetina zaista retkih dresova, poput onog koji je Dejan Rambo Petković nosio u Veneciji, ili kopije Batistutinog dresa iz Rome, čija će početna cena biti simboličnih 200 dinara. 
- Akciji su se priključili fudbaler "Partizana" Nikola Drinčić i bivsi fudbaler "Partizana" Nikola Grubješić koji su donirali dresove, "Crvena Zvezda" i "Partizan"  u potpunosti će podržati akciju kako dresovima tako i dolaskom igrača i promovisanjem samog događaja.
Nađin tata, Aleksandar, kaže da je do sada prikupljeno 75 000 evra, bez SMS. Na pitanje kako je Nađa, rekao nam je: “Nađa je sada OK. Spava.”
Vidimo se 28. aprila!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kupite dres, pomozite Nađi

Izvor: Utakmica.rs, 23.Apr.2014

"Nađi Novaković je hitno potrebno 300,000 evra za transplantaciju koštane srži u Nemačkoj. Ako želite da pomognete, dođite i otkupite jedinstvene dresove koji će biti u ponudi", ovom rečenicom je Jovan Simić započeo svoju akciju, rešio da nešto promeni u svom okruženju, odlučio da..

Nastavak na Utakmica.rs...

"Blic" u poseti Jovanu Simiću: Sve bih dao samo da mala Nađa bude dobro

Izvor: Blic, 23.Apr.2014

Kada je momak s Kanarevog brda počeo da skuplja fudbalske dresove, nije mogao ni da pretpostavi šta će uraditi s kolekcijom. Učinio je najhumanije, odlučio je da ih proda na aukciji i spase detetu život...Jovan Simić (23) je student Više poslovne škole i radi u jednom restoranu. Zaljubljenik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.