Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostavljena oprema ugroženim područjima

ISTOČNO SARAJEVO - Rukovodstvo Republičke uprave Civilne zaštite je, tamo gdje je neophodno, dostavilo dodatne pumpe za ispumpavanje vode, neophodnu zaštitnu opremu, isušivače vlage i ostale potrepštine, saopšteno je iz Uprave.

Direktor Uprave Veseljko Elez sa saradnicima i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović razmotrili su danas aktuelnosti iz oblasti zaštite i spašavanja u kriznoj situaciji spašavanja i zaštite od bujične poplave.

Rukovodstvo Republičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uprave Civilne zaštite, predvođeno Elezom, obilazi poplavljena područja Republike Srpske.

Sa zvaničnicima vlasti, službama za zaštitu i spasavanje analizira se trenutna situacija i razmatraju naredni koraci u borbi sa bujičnom poplavom koja je zahvatila sjeverozapad, sjever i sjeveroistok Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bujica donijela bombu ispred porodične kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014, 14:37

ISTOČNO SARAJEVO - Pored puta u Podnovlju pronađena je improvizovana eksplozivna naprava koja bi se nakon izvjesnog vremena aktivirala, a u Ševarlijama su bujične vode nanijele bombu ručne izrade pored porodične kuće, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite...Eksplozivna naprava napravljena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.