Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječak zapalio beskućnika

NOVI SAD - Novosadska policija identifikovala je tri dječaka uzrasta od 12 godina koja su protekle noći u Novom Sadu zapalila beskućnika, koji je od posljedica opekotina preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Incident se dogodio u 3.30 časova na Bulevaru oslobođenja, gdje je beskućnik ležao na dušeku.

"Jedan od dečaka prišao je beskućniku, zapalio novinu, a potom njome dušek na kom je ležao nesrećni čovek. Buknula je vatra, a beskućniku nije bilo spasa", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekla je Srni portparol Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić.

Beskućnik je preminuo nedugo pošto je prebačen u novosadski Klinički centar Vojvodine.

Tomićeva je konstatovala da ovi maloljetnici ne podliježu krivičnoj odgovornosti.

Prema nezvaničnim informacijama, žrtva je 52-godišnji Dragutin Todorović iz novosadskog predgrađa Futog.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca zapalila beskućnika, preminuo u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2016

Dvanaestogodišnji dečak je rano jutros zapalio 64-godišnjeg beskućnika u Novom Sadu, koji je nekoliko sati kasnije preminuo u bolnici, saznaje RTS u Ministarstvu unutrašnjih poslova...Policija u Novom Sadu identifikovala je dečaka koji je rano jutros, oko četiri sata, zapalio beskućnika...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.