Direktni letovi Srbija – Australija

Izvor: RTS, 01.Sep.2011, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktni letovi Srbija – Australija

Predstavnici Srbije i Australije potpisali u Beogradu Memorandum o razumevanju kojim se omogućava uspostavljanje direktnih letova između te dve zemlje.

Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić i ambasadorka Australije u Beogradu Helena Študert parafirali su međudržavni sporazum o saradnji u oblasti vazdušnog saobraćaja, koji omogućava uspostavljanje direktnih letova između Srbije i Australije.

Dokument se zasniva na principu slobodne konkurencije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i omogućava avio-kompanijama iz zemalja potpisnica da obavljaju do sedam letova nedeljno iz Srbije do glavnih australijskih aerodroma u Sidneju, Melburnu, Pertu i Brizbejnu.

Takođe, domaći avio-prevoznici imaće neograničen pristup svim regionalnim međunarodnim aerodromima na tlu Australije.

Sporazumom se otvaraju nove mogućnosti za turističku privredu dveju zemalja, a srpskoj zajednici u Australiji, koja broji više od 95.000 građana, omogućiće se direktna veza sa matičnom zemljom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktan let i za Sidnej?

Izvor: Danas, 01.Sep.2011

Između Srbije i Australije juče je parafiran sporazum kojim se uspostavlja saradnja u oblasti vazdušnog saobraćaja, avio-prevoznicima obezbeđuju optimalni tržišni uslovi, a putnicima direktan let između Srbije i Australije.

Nastavak na Danas...

Uskoro direktni letovi za Australiju

Izvor: Šumadija Press, 02.Sep.2011, 12:41

Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić i ambasadorka Australije u Beogradu Helena Študert parafirali su juče međudržavni sporazum o saradnji u oblasti vazdušnog saobraćaja..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.